Contact

Zoek je een Internationale Uitgever?

Als je uitgegeven wilt worden, stuur dan eerst je manuscript in Word toe voor een GRATIS assessment zodat we de kwaliteit en originaliteit kunnen beoordelen en weten over hoeveel woorden het gaat. Laat weten wat je wensen zijn. Een tekst met veel tabellen en afbeeldingen is duurder om te laten converteren. Zoals je begrijpt geven we niet alles onder de imprint Amsterdam Publishers uit; je manuscript moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen en moet bovendien passen in ons portfolio.

liesbeth_heenk_uitgever_van_ebooks_op_amazon

Gratis Uitgeefgesprek door Amazon uitgever

Als je deze korte multiple-choice vragenlijst invult dan kun je gebruikmaken van een gratis uitgeefgesprek. Je kunt dan alle vragen stellen over jouw specifieke boekenplan, of je het nu bij een uitgever wilt onderbrengen, of dat je zelf aan de slag wilt gaan met je boek. Ik trek er 20 minuten voor uit. No strings attached! Klik hier voor jouw gratis uitgeefgesprek.

Contact Amazon specialist Liesbeth Heenk

Voor contact over inhoudelijke vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je mailen naar de uitgever Liesbeth Heenk, op:

info@amsterdampublishers.com

Ik heb het liefst dat je me even mail voordat we bellen. Maar heb je dringende zaken (het kan verkeren..!), bel me dan en laat een bericht achter met je vraag. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op: +31 6  51858260

Liesbeth Heenk – International Online Uitgever