De Geur van Amandelen

de_geur_van_amandelen_antje_oDe Geur van Amandelen – Antje O.

Elise zit in het laatste jaar van haar masteropleiding psychologie. Ze woont bij haar oom en tante, en heeft geen herinneringen aan haar kindertijd. Pas als haar tante zegt dat Elise steeds meer op haar moeder begint te lijken, komen de herinneringen terug in de vorm van flashbacks. Dit wordt versterkt doordat ze zichzelf als casuspatiënt neemt voor haar thesis over trauma’s uit de kindertijd.

Elise’s wereld is klein. Als ze niet aan het studeren is, helpt ze haar tante in de boekwinkel. Daar ontmoet Elise Maarten, op wie ze smoorverliefd wordt. Sindsdien blijft ze hem tegen het lijf lopen, maar ze durft haar gevoelens niet te uiten. Ze heeft niet voor niets een muur om zich heen gebouwd. Maar neemt ze wel genoegen met een stille liefde?

Antje O. is eenendertig jaar, schrijfster en pijnpatiënt. Ze heeft eerder het non-fictieboek Leven met pijn Een praktische gids voor CRPS-patiënten en hun omgeving geschreven. De Geur van Amandelen is haar eerste roman.

De Geur van Amandelen van Antje O. is te verkrijgen als ebook en paperback op bol.com, andere online uitgeefkanalen en boekhandels in Nederland en België.

Buy_now_with_1_click

Anna Tjumina book on bol.com

Bewaren