Sla met suiker

Sla_met_suiker_annemarie_heringSla met suiker door Annemarie Hering

Sla met suiker door Annemarie Hering is een krachtige debuutroman over een ontluikende homoseksualiteit die het leven van een Joodse vrouw na de Tweede Wereldoorlog in Amsterdam helemaal op zijn kop zet. Een openhartig en krachtig verhaal.

De Tweede Wereldoorlog is voorbij. Ook in Amsterdam is de wederopbouw in volle gang.

Tegen de achtergrond van grote maatschappelijke ontwikkelingen vertelt de roman Sla met suiker het verhaal van Annemarie en Peter die na een hevige verliefdheid trouwen. Een groot gevoel van geluk kenmerkt de eerste jaren en er worden drie kinderen geboren. Maar na verloop van tijd ontdekt Annemarie dat ze ‘anders’ is. Ondanks hun verbondenheid is zij niet volkomen gelukkig met haar echtgenoot; haar gevoelens brengen haar in verwarring. Uiteindelijk besluit ze op zoek te gaan naar wie ze werkelijk is. Als ze vertrekt, blijft Peter ontredderd achter.

Annemarie Hering schrijft in een heldere, anekdotische stijl hoe de twee mensen, ondanks hun scheiding, onlosmakelijk met elkaar verbonden blijven. Een krachtige debuutroman over een ontluikende homoseksualiteit.

Sla met Suiker door Annemarie Hering is inmiddels ingekocht door 97 bibliotheken in Nederland en 9 bibliotheken in België.

Sla met Suiker in de Pers

In Zij aan Zij van november 2016:

Sla_met_suiker_annemarie_haring_zij_aan_zij

Een mooi stuk van Annemarie Hering over haar moeizame weg om haar manuscript van Sla met Suiker gelezen te laten krijgen door gerenommeerde uitgeverijen:

Uitgeverij of afzetterij? Waarom uitgeven via een uitgever niet altijd loont

Op maandag 21 november 2016 vond er een radio interview plaats met Annemarie Hering:

http://www.omroepmax.nl/tinekeshow/uitzending/radio/tinekeshow-49f0c7ddf8/

Sla_met_suiker_amsterdam_publishers_parool

Sla met Suiker in West-Friesland op zondag 10 juli 2016:

Sla_met_suiker_annemarie_hering_amsterdampublishers

Sla met Suiker door Annemarie Hering stond ook in Mokum Magazine van juli 2016

Enkele aanbevelingen voor Sla met suiker

Dit boek heeft me veel gedaan. Het is van het begin tot het eind een prachtig ontroerend verhaal van iemand die geleerd heeft te overleven, te overleven door eerlijk te zijn. En dat doen weinigen haar na! Ik raad het iedereen aan.” Jeroen Krabbé, acteur, schilder

“Een intens, maar vaak ook grappig verhaal. Maar soms grijpt het je ook naar de strot, met name als het gaat over haar twijfels aangaande haar geaardheid. Dat heb ik natuurlijk ook zelf meegemaakt.” Tony Neef, musicalster

“Sla met suiker is een eerlijk en herkenbaar boek, waarin via het verhaal van twee geliefden tegelijkertijd een hele periode beschreven wordt.” Alexander Jansen, ex-directeur van de Arbeiderspers

“Waar wij de ogen voor het leven sluiten, kijkt  deze dappere vrouw wanhoop, pijn en alle vormen van liefde recht in het gezicht. Ze vindt de juiste woorden!” Frederik de Groot, acteur

Sla met Suiker (ebook zowel als paperback)

is verkrijgbaar via bol.com, in de boekhandel en via www.boekenbestellen.nl

Tijdens de EuroPride weken van 23 juli tot 8 augustus organiseerde boekhandel Vrolijk samen met de Shakespeareclub van het COC en Amsterdam Museum lezingen en interviews in het Amsterdam Museum.
Op donderdag 4 augustus vertelde de auteur Annemarie Hering over haar boek en was er een signeersessie.

annemarie_hering_sla_met_suiker_amsterdampublishers

Op 8 oktober 2016 signeerde Annemarie Hering haar boek Sla met Suiker

in de bibliotheek in Hoorn

annemarie_hering_sla_met_suiker_amsterdampublishers

Wil je ook je boek bij Amsterdam Publishers uitgeven?

Kijk dan even op de pagina voor de auteursdiensten

en stuur je manuscript op voor een gratis beoordeling.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren