Vacatures Uitgeverij

internship_amsterdam_publishers

Vacatures Uitgeverij Aangeboden

Wil je een leerzame stage of internship? Zoek je vacatures in de uitgeverij? En houd je van een snelle wereld waarin communicatie en visuals belangrijk zijn? Dan is Amsterdam Publishers wat voor jou. We hebben regelmatig vacatures voor enthousiaste studenten en afgestudeerden die de kneepjes van het vak willen leren, en / of  het geleerde in praktijk willen brengen. We bieden stageplaatsen die jou verder helpen in je loopbaan. Als je bevalt dan zijn er altijd mogelijkheden voor verdere samenwerking. Een stageplaats is altijd onbezoldigd. Op dit ogenblik zijn er de volgende vacatures:

Vertalers Nederlands-Engels

Het grootste struikelblok voor veel auteurs die zich internationaal willen profileren vormen de hoge kosten voor het vertalen. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vertalers die tegen een redelijke prijs vertalingen leveren.

Betareaders

We zijn een groep van Betareaders aan het opzetten. Meld je aan als je interesse hebt. Je krijgt dan een clean manuscript toegestuurd. Het enige wat we vragen is dat het manuscript binnen 10 dagen beoordeeld moet worden. Deze functie is onbezoldigd.

Gratis Uitgeefgesprek

Als je de korte multiple-choice vragenlijst invult dan kun je gebruikmaken van een gratis uitgeefgesprek. Je kunt dan alle vragen stellen over jouw specifieke boekenplan, of je het nu bij een uitgever wilt onderbrengen, of dat je zelf aan de slag wilt gaan met je boek. Ik trek er 20 minuten voor uit. No strings attached! Klik hier voor jouw gratis uitgeefgesprek.