Amsterdam Publishers EBook Portfolio

De meeste uitgevers zijn niche uitgevers. Ook op dit vlak vaart Amsterdam Publishers een geheel eigen koers. Wij beperken ons niet tot één genre. We maken geen onderscheid tussen een thriller, een roman, autobiografie, een yoga-boek of een handboek over mindfulness. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen – in principe – gehoord moet kunnen worden is er dus geen sprake van een coherent ‘eBook portfolio’.

Als auteur hoef je dan ook niet te denken: “Past mijn boek wel in het fonds van Amsterdam Publishers?” Niet het onderwerp doet ertoe, maar de kwaliteit van je manuscript. Het moet een kwaliteitstoets doorstaan en het moet origineel zijn. Je hoort van ons of je manuscript publicabel is of dat het eerst geredigeerd moet worden. Als je je tekst opstuurt dan laten we je binnen een paar dagen weten of er aanpassingen noodzakelijk zijn.

De meerwaarde van een eBook

Als je een eBook of paperback online hebt staan dan geeft je dat verhoogde status als auteur en een betere vindbaarheid. Vergis je niet, een internationaal succesvol eBook opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Denk aan lezingen, de ‘upsales’  (om maar even een fraai Nederlands woord te gebruiken), en het vergroten van je e-mail lijst. Heb je eenmaal een eBook, dan is het ook eenvoudig om er een audio-boek van te maken of te uploaden naar andere kanalen.

Als enige in Nederland begeleiden we auteurs bij het uitgeven van hun eBook en paperback op Amazon en andere internationale uitgeefplatforms. We staan garant voor een mooi verzorgd eBook en / of paperback op de uitgeefplatforms die jij wilt. Daarbij krijg je handvatten om je eigen boekpromotie te doen. We trekken daarvoor ruim de tijd uit en begeleiden je ook gedurende de tijd dat je boek(en) online staan. Overigens blijft het copyright op jouw tekst altijd bij jou als auteur.

Gratis Uitgeefgesprek

Als je deze korte multiple-choice vragenlijst invult dan kun je gebruikmaken van een gratis uitgeefgesprek. Je kunt dan alle vragen stellen over jouw specifieke boekenplan, of je het nu bij een uitgever wilt onderbrengen, of dat je zelf aan de slag wilt gaan met je boek. Ik trek er 20 minuten voor uit. No strings attached! Klik hier voor jouw gratis uitgeefgesprek.